Industrial Automation Solutions

V sodelovanju s certiviciranimi strokovnimi tehniki načrtujemo, razvijamo in izvajamo industrijske rešitve za velike proizvodne linije.

Usloge

PLC programiranje

PLC programiranje

Naši programeri so kompetentni in certificirani za Progammable Logic Controller programiranje, ne glede na končni namen krmilnika ali obliko prozvodne linije.

Programiranje robota

Programiranje robota

S pomočjo visoko kompetentnih tehnikov na tem področju razvijamo in izvajamo industrijske rešitve za velike proizvodne linije po vsem svetu.

Industrijske električne inštalacije

Industrijske električne inštalacije

Ponujamo strokovne svetovalne storitve za začetek ali pospešitev napredovanja del v avtomobilski in drugi industriji.

Partnerji

Podrobneje si oglejte seznam strank in podjetjev pri katerih smo delali:

Kdo smo mi?

IAS je podjetje, ki se ukvarja z industrijsko avtomatizacijo, ustanovljeno junija v Novem mestu v Sloveniji.

Kmalu zatem se je podjetje zaradi močnega povečanja števila prošenj za delo maja 2020 kot integrirano razširilo v Srbijo kot "Integrated automation system - IAS".

Prvi naš partner je bil "Renault Slovenia (Revoz), danes pa smo del naročniških projektov kot so Fiat, Ford, Jeep, Comau, Kuka, Tenwhil, Segul in Metrolec.

Slobodan Vučinić

Inženir računalništva in elektrotehnike

CEO - CTO

Ustanovitelj IAS z delovnimi izkušnjami v Srbiji, Braziliji, Romuniji, Sloveniji in Nemčiji. Izredno dobro dela s sistemi Panasonic, Comau, Kuka, Fanuc. Certificiran je za Kuka in programiranje Fanuc robota APPLI – Applicatif Automobile SCUBE.

Jelena Vučinić

Računovodja

CFO

Soustanovitelj in finančni direktor srbske podružnice, je pooblaščeni računovodja z diplomo iz računovodstva in revizije. Diplomirala je menedžement in informatiko na Fakulteti za management v Kragujevcu. Kompetentna je na področju financ in knjigovodstva.